Afgelopen vrijdag was de 1 na laatste competitie ronde in Jipsingboertange.
Nu ook weer veel publiek langs de kant, en ook een goede opkomst voor het team van JVV Vr. 1.
Vanavond werden 6 punten gepakt maar het had zelfs meer kunnen zijn.

⚽ SV Mussel Vr. 1 - JVV Vr. 1  1 - 1⚽

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen het lastige Mussel.
JVV Vrouwen deden het prima en kwam ook al vrij vroeg op voorsprong. Een schot vanaf links van Sharon ging langs de keepster van Mussel. 0 -1.  Na 8 minuten spelen kreeg Mussel een kans en het was meteen raak. Een speelsters kon doorlopen op Truida en met een hard schot was de keepster van JVV kansloos. In het verloop van de wedstrijd was JVV sterker en kreeg meer kansjes. Helaas bleef de 1-1 op het scorebord staan als eindstand.

⚽ JVV Vr. 1 - Sellingen Vr. 1  1 - 1⚽

De 2e wedstrijd ging tegen Sellingen. Zij kwamen al vrij vroeg in de wedstrijd op voor sprong door een hard schot vanaf links. 0-1
Vlak voor tijd en de nodige kansen kon JVV dan toch op gelijke hoogte komen. Een schot van Sharon vanaf rechts ging het doel in en zo werd er alsnog een punt gepakt tegen Sellingen.

⚽ Westerwolde Vr. 1 - JVV Vr. 1  0 - 2⚽

Wedstrijd nummer 3 ging tegen Westerwolde. Al na 3 minuten spelen kwam JVV op 0 - 1 door een doelpunt van Carien.
In deze wedstrijd kreeg JVV ook vele kansjes om te meer doelpunten te maken. Vlak voor tijd scoorde Carien nog een doelpunt na een mooie solo en schot. 0 - 2

⚽ JVV Vr. 1 - FC Ter Apel'96 Vr. 1  0 - 0⚽

De laatste wedstrijd van de avond ging tegen FC Ter Apel. Dit werd een spannende wedstrijd met kansjes over en weer.
JVV was veel in de aanval maar kwam niet verder dan een 0 - 0 eindstand.

6 punten gepakt op deze avond een mooie prestatie en weer zonder nederlaag.
Over 2 week speelt JVV Vr. 1 nog 1 competitie ronde in Westerwolde.
De dames van Mussel zijn al kampioen maar een 2e plek in de competitie is haalbaar.

De foto's zijn gemaakt door Altjo Wubbema onze huis fotograaf. Bedankt Altjo !!